2022 година донесе първата страхотна новина за 9-кратния световен шампион

...
2022 година донесе първата страхотна новина за 9-кратния световен шампион
Коментари Харесай

Днес легендата Валентино Роси е сред най-щастливите хора в света

2022 година донесе първата страхотна вест за 9-кратния международен първенец в мотоциклетизма Валентино Роси, който през вчерашния ден стана татко. Доктора постави завършек на кариерата си на водач през предходната година, в този момент е притежател на тим в MotoGP и ще се състезава този сезон в GT надпреварите за устойчивост, където още веднъж ще е с номер 46, само че към този момент за белгийския отбор WRT.

Миналата година Роси кара със специфичен дизайн на каската, когато заяви, че ще става татко, а през днешния ден раждането на дребната Джулиета беше доказано от него и от приятелката му Франческа София Новело. Джулия се е родила в болница в Урбино, а тя и майка ѝ са добре, предадоха италианските медии през днешния ден.

Роси разгласи предходната година през август, че ще се откаже в края на сезона, а в този момент 43-годишният италианец разяснява, че два дни преди началото на сезона в MotoGP е получил най-хубавата вест в живота му от 14 години по-младата Франческа.

Джулия е първо дете на Роси, който има 9 международни трофеи в мотоциклетизма, 7 от които са в MotoGP.

Валентино и Франческа се срещнаха през 2018 година, от този момент са дружно, а двамата оповестиха новината за раждането на Джулия по едно и също време в обществената мрежа Instagram, където именитият мотоциклетист има над 13 милиона почитатели, а Франческа - над 542 000.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР