Съдията, председателстващ процеса Ню Йорк срещу Тръмп в Манхатън, се

...
Съдията, председателстващ процеса Ню Йорк срещу Тръмп в Манхатън, се
Коментари Харесай

Ню Йорк срещу Тръмп: Съдията съжалява, че „за съжаление“ не може да глоби 45-ия президент повече в решението за запушване

Съдията, председателстващ процеса Ню Йорк против Тръмп в Манхатън, се оплака, че не може да санкции някогашният президент Тръмп повече от 1000 $ за всяко нарушаване на неговата заповед за задръстване на устата по време на процеса.

Съдия Хуан Мърчан санкции Тръмп с 9000 $ във вторник сутринта за нарушение на заповед, която му не разрешава да приказва обществено за очевидци и членове на фамилията на правосъдни чиновници. Съдията откри, че той е нарушил заповедта в девет обособени случая, като всяко нарушаване е довело до санкция от 1000 $.

Съдията прецизира в заповедта, че в случай че Тръмп прави „ продължаващи умишлени нарушавания “ на заповедта за задръстване, той може да получи „ наказване отнемане от независимост “, в случай че е „ належащо и уместно “.

В В текста на заповедта си Мърчан се оплака, че разноските за санкциите „ за жалост няма да реализират стремежи резултат в тези случаи, когато съидейникът може елементарно да си разреши такава санкция “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР