20-сантиметровото острие е проникнало между ребрата и само по случайност

...
20-сантиметровото острие е проникнало между ребрата и само по случайност
Коментари Харесай

Жена наръга половинката си с кухненски нож, мъжът е с опасност за живота

20-сантиметровото острие е проникнало сред ребрата и единствено по случайност не е засегнало сърцето
42-годишен гражданин на миньорския град Гълъбово е настанен с заплаха за живота в клиниката по гръдна хирургия на старозагорската УМБАЛ „ Проф.д-р Стоян Киркович “ откакто е бил наръган с кухненски нож от жена, с която от много време живеел на фамилни начала, пише в. Монитор.

Скандалът е избухнал в апартамент, намиращ се в квартал „ Строител “ малко след среднощ на 3 февруари при към момента недоизяснени условия. Според съседи потърпевшия се прибрал минути преди да стартира словесната препирня с две години по-младата му партньорка.

Към 0,10 часа дамата изскочила от жилището неглиже крещейки „ Убих го, убих го! “, по ръцете й имало кръв.

Раненият бил откаран с лек автомобил на негов другар до филиала на центъра за незабавна и неотложна здравна помощ, където открили, че 20-сантиметровото острие е проникнало сред ребрата и единствено по случайност не е засегнало сърцето. В Стара Загора е била направена животоспасяваща интервенция, съгласно лекарите положението на пациента е устойчиво, само че към момента не била минала заплахата.

Извършителката на закононарушението е арестувана за 24 часа, тя не била правила опит да се укрие. Сред работните версии е и самоотбрана при домашно принуждение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР