20 пъти повече смъртни случаи. Човечеството се готви за нова

...
20 пъти повече смъртни случаи. Човечеството се готви за нова
Коментари Харесай

20 пъти повече смъртни случаи. Човечеството се готви за нова болест

20 пъти повече смъртни случаи. Човечеството се готви за нова болест. Болестта Х, която може да бъде 20 пъти по-смъртоносна от COVID-19, ще се разисква в Давос.

На Световния стопански конгрес, който се организира в швейцарския град Давос, се възнамерява да се разиска „ Болестта Х “, която може да бъде 20 пъти по-смъртоносна от пандемията от ковид.

„ С новите предизвестия от Световната здравна организация, че незнайна „ Болест Х “ може да аргументи 20 пъти повече смъртни случаи от коронавирусната пандемия, какви нови старания са нужни, с цел да се приготвят здравните системи за многото идни провокации? “, се споделя в известието за срещата.

Дискусията ще се организира на 17 януари

На нея ще участват ръководителят на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус, ръководителят на бразилското министерство на опазването на здравето и други здравни специалисти.

През 2020 година СЗО съобщи, че първият „ патоген X “ би трябвало с право да бъде приет за ковид SARS-CoV-2, който аргументи пандемията от COVID-19. В същото време има огромна възможност други да го последват.

Изследователите споделят, че това се дължи на опасността от рекомбинация

с високи равнища на човешки грип, повишаващи риска човек да се болести и с птичи грип.

Други от дълго време спекулират, че заболяването X ще пристигна по-общо от зоонозно предаване – скотски вирус или бактерия, която минава към хората. 

Някои даже предизвестиха, че заболяването Х може да бъде провокирана от биологична разновидност, случай или терористична офанзива, която изненада света и се популяризира бързо. 

Досега учените са осведомени с 25 фамилии вируси

всяко от които включва стотици или хиляди разнообразни вируси, всеки от които може да еволюира, с цел да аргументи пандемия.

Още по-лошо, те пресмятат, че може да има повече от един милион неоткрити вируси, които могат да прескачат от един тип в различен, да мутират трагично и да убият милиони човешки същества.

 

Източник: Daily Mail / Превод:

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР