19 лунен денПротичането на жизнените енергии в човешкия организъм се

...
19 лунен денПротичането на жизнените енергии в човешкия организъм се
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 3 юни 2017 година

19 лунен ден

Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват. Нека тези сили и тази сила да се насочат към подсилване на връзките в фамилията ни, в възстановяване на дома ни. В този лунен ден, е неприемливо, у дома, да се демонстрират негативни страсти.

Да се постараем да заобикаляме всевъзможни спорове с родственици. Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за, да си изясним линията на своя живот, подсилване на дома и на фамилията.

Не бива да сме користни и повърхностни. И изобщо да сътворяваме – ще е основният лозунг на деня.

Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.

Вътре в нас ще имаме нужното предпочитание за естетика, за мекост и взаимоотношение, и ще можем да възстановяваме прочувствената си сфера, колкото и непредвидени обрати да имаме. Възможно е да се сблъскваме с всевъзможни обстановки в любовен проект. Колкото и да ни се желае да имаме равновесие и обич, ще се сблъскваме с хора, със обстановки, които ще ни пречат да ги реализираме.

Бъдете подготвени за всевъзможни преживявания, като ще имаме опция да опитаме от много разнообразни страсти и усеща. Нека им се любуваме, и да извлечем изгода от всяка обстановка, която преживеем.

Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочния мехур и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР