18-годишният лекоатлет Алберто Нонино финишира последен по време на Световния

...
18-годишният лекоатлет Алберто Нонино финишира последен по време на Световния
Коментари Харесай

Лекоатлет загуби състезание, защото пенисът му излезе от гащите

18-годишният лекоатлет Алберто Нонино финишира финален по време на Световния шампионат за младежи до 20-годишна възраст в дисциплината на 400 метра спринт, тъй като пенисът му излезе от гащите малко след старта, научихме от Daily Star.

Младият италианец започва решително конкуренцията и изглеждаше, че се движи доста покрай водачите, когато изненадващо стартира да се протяга към гениталиите си. Това озадачи мнозина първоначално, само че от повторенията ясно си проличава, че половият му орган си е проправил път през бельото и оборудването му.

Нонино финишира финален в конкуренцията с време от 51,57 секунди, правейки всичко допустимо, с цел да не се откаже от надпреварата.

Социалните мрежи мигновено го взеха на майтап и той побърза да разяснява самичък в своя Instagram профил, с цел да показва хубавичко си душeвност. Италианецът признава, че е получил сериозна поддръжка от околните и роднините си и декларира, че ще продължи самоуверено напред, защото надпреварата изисква от него да се включи в още редица други лекоатлетически дисциплини.

Mundial de atletismo sub20, Cali (Colombia). Última serie de los 400 metros del decatlón.

El italiano Alberto Nonino (18 años), por la calle cinco, empieza muy bien pero acaba entrando último.

Iba con la minga fuera. Literalmente
— David Sánchez de Castro (@SanchezdeCastro)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР