18-годишен професионален футболист се отказа от бъдещата си кариера, от

...
18-годишен професионален футболист се отказа от бъдещата си кариера, от
Коментари Харесай

Италиански нападател спря с професионалния футбол заради Харвард

18-годишен професионален футболист се отхвърли от бъдещата си кариера, от която можеше да спечели много пари, с цел да следва в Харвард.

Алесандро Арлоти е роден във Франция в италианско семейство и стартира да тренира в школата на " Монако ", където през 2017 година става капитан на тима до 17 година Тогава е извикан в националния тим на Италия за тази възраст и играе на международното състезание за юноши. 

Миналата година младият нападател подписа професионален контракт с " Пескара " от Серия Б. Попадна няколко пъти в разширения състав за мачовете на тима, само че по този начин и не влезе в игра. Няма и да влезе...

Работата е там, че Арлоти съумя да постъпи в влиятелния Харвардски университет в Кеймбридж и реши да се посвети на учението. Наистина, той не се е отказал напълно от футбола, тъй като ще играе за студентския отбор " Харвард Кримсън ". А оттова вероятно би могъл да попадне в американската Мейджър сокър лига през драфта.

Но това не е неговата предпочитана цел. На профила си в Инстаграм Арлоти към момента се назовава състезател на " Пескара " и италиански национал, само че прибавя и няколко реда за бъдещето си в Харвард и студентския отбор. Вече разгласява и своя фотография с екипа на " Кримсън " и е наясно, че няма да може да съвместява образователните си отговорности с професионалния футбол.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР