17-годишният Тодор Р. от Панагюрище по всяка вероятност е издъхнал

...
17-годишният Тодор Р. от Панагюрище по всяка вероятност е издъхнал
Коментари Харесай

Смразяващи подробности за мъртъвия 17г. ученик: Занимавал се с програмиране, проверяват телефона му

17-годишният Тодор Р. от Панагюрище по всяка възможност е умрял от сърдечна непълнота. Сърцето на момчето е спряло. Това разкриха проверяващи, които се занимават с трагичния случай.
Ученикът беше открит мъртъв предходната заран пред вратата на жилището си в Панагюрище от комшия. Мъжът незабавно извикал Спешна помощ, само че за жалост и служителите на реда, и медиците единствено установили гибелта на детето.
Все още не са излезли резултатите от аутопсията.
„ Няма данни за насилствена гибел или непозната интервенция “, разяснява наблюдаващият прокурор Борис Петков, написа Блиц.
Назначен е и химически разбор и са изпратени проби в Националния институт по криминалистика и криминология, с цел да се откри дали в кръвта на момчето има алкохол, опиати или други упойващи средства, макар, че все още няма данни за това.
Момчето, което е било възпитаник в Пловдив, не е имало болести, родителите не са дали данни за такива.
Предстои да се направи експертиза на телефона на Тодор, както и на другите му източници на връзка.
Родителите са потънали в тъга, приятелите на момчето също.
„ Майката и бащата са доста интелигентни, синът им също, бил е добър възпитаник интензивно се е занимавал с програмиране “, споделиха познати на почерненото семейство.
„ Образувано е досъдебно произвеждане. Прави се всичко належащо за изясняване на трагичния случай “, сподели още прокурор Борис Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР