15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в

...
15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в
Коментари Харесай

Бащата на блъснатото момиче в Сопот: Изпратих дете кукла и я намерих като смачкано коте

15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в устойчиво положение, оповестиха от болница „ Свети Георги “ в Пловдив. През идната дни й следва интервенция на таза. Заради контузиите ѝ момичето е под непрекъснато лекарско наблюдаване.
В Карлово и Сопот стартира акция по кръводаряване, в която са се отзовали служащи и чиновници от ВМЗ и военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада. Родителите на потърпевшото момиче са потресени от случилото се.
Пред Българска национална телевизия бащата на момичето сподели, че от болничното заведение подават доста нищожна информация за положението на щерка им. Той прикани всички способени органи в страната да създадат нужното, с цел да се спрат сходни произшествия.
„ Аз знам, че си изпратих детето кукла и я открих като смачкано коте. 15-минути е стояла под колата, до момента в който се откри крик, с цел да се вдигне. Не разполагаме с безусловно никаква информация за положението ѝ. Това, което знаем, е, че следва интервенция на бял дроб, има две счупени ребра и натрошен таз. Трябва да се спре това безумство. Сега желаят на 17 година да им дават книжки “, показа бащата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР