15-годишната руска фигуристка Камила Валиева проговори за първи път след

...
15-годишната руска фигуристка Камила Валиева проговори за първи път след
Коментари Харесай

15-годишната руска фигуристка Валиева: Бях седем часа в съда!

15-годишната съветска фигуристка Камила Валиева проговори за първи път след огромния скандал на Олимпиадата в Пекин. Младата звезда беше краткотрайно оправдана по обвинявания в приложимост на допинг, като получи право да се състезава на Игрите, само че следствието против нея продължава.

Валиева беше разпитвана цяла нощ от Спортния трибунал, а сутринта наше време получи радостната новина, че остава на Олимпиадата.

" Тези дни бяха извънредно сложни за мен. Щастлива съм, само че прочувствено изтощена и като че ли нямам задоволително страсти, с които да изразя какво усещам. Сълзите ми са и от благополучие, само че и от тъга. Ще опитам да се показва почтено и се надявам да го направя допустимо най-добре. Ще се опитам ", съобщи Валиева и продължи да приказва за снощното чуване в съда.

" Бях седем часа в съда, като имахме една отмора от 20 минути. Трудно ми беше, само че очевидно би трябвало да мина през това ", сподели тя и благодари на почитателите си за поддръжката.

" Видях голямата поддръжка в обществените мрежи и билбордовете в Москва. Благодаря за поддръжката, тя е значима за мен. Мислех, че ще бъда сама, само че най-близките ми няма да ме оставят ", изясни Валиева пред медиите.

Припомняме, че част от решението на Спортния трибунал е това да не бъде извършено награждаване, в случай че Валиева стигне до първите три места на надпреварата при дамите на следващия ден.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР