15-годишната Натали, диагностицирана с рядка форма на болестта на Хиршпрунг,

...
15-годишната Натали, диагностицирана с рядка форма на болестта на Хиршпрунг,
Коментари Харесай

15-годишната Натали спешно се нуждае от помощ

15-годишната Натали, диагностицирана с рядка форма на заболяването на Хиршпрунг, се моли за знамение по Великден. Детето се нуждае от незабавна интервенция в чужбина, с цел да има късмет да живее. Необходимата сума от 45 000 евро не може да се обезпечи от майка й, която е уединен родител и се грижи непрекъснато за щерка си.

Болестта на Хиршпрунг е заболяване, при което липсват избрани нервни кафези в червата, отговарящи за естественото действие на перисталтика. Късното разкриване на заболяването е довело до развиване на възпалително дегенеративно заболяване на дебелото черво и до отровен мегаколон. То съставлява животозастрашаващо затруднение на заболяването. Момиченцето е в тежко положение. На процедура детето към този момент не може да се храни обикновено, а отделителна му система сега е в тотална дисфункция. Водещи хирурзи у нас и в чужбина предлагат наложително хирургично лекуване. Всеки ден е от голяма важност за живота на детето. За да продължи да живее Нати, е належащо да бъде отстранено възпаленото дебело черво.

Момичето е оперирано несполучливо в България, след което се утежнява още повече. Водещ екип от хирурзи в Истанбул е подготвен да поеме случая на българчето. В момента майката обезверено се пробва да събере сумата, нужна за животоспасяващата интервенция, планувана в Liv Hospital.

Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е правилно.

Всеки, който има вярата да сбъдне чудото на Нати, може да подари в Пощенска банка по дарителската сметка: IBAN  BG28BPBI81704062 290501. Титуляр: Калояна Канариева.  Основание - за лекуването на Натали.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР