15 битки ще взривят Горна Оряховица за дебюта на професионалната

...
15 битки ще взривят Горна Оряховица за дебюта на професионалната
Коментари Харесай

15 битки за първото издание на Боксов сблъсък

15 борби ще взривят Горна Оряховица за дебюта на професионалната верига „ Боксов конфликт “.

Шоуто ще се организира на 2 юни (събота) в спортната зала „ Никола Петров “, оповестяват уредниците.

В главния мач локалният любим Борислав Иванов ще кръстоса ръкавици с куражлията от Приморско Иво Кръстев. 6-рундовата среща ще се организира в категория до 79 кг. Борислав Иванов е с 3 победи (2 с нокаут) и 1 загуба. Неговият съперник има пет дуела, а три от тях завършват с провали с 1:2 съдийски гласа.

Борислав Иванов в никакъв случай не е играл аматьорски срещи. Той се бие едвам от две години, като е почнал във Велико Търново, само че от половин година се занимава по-сериозно при Захари Мутафчиев в Горна Оряховица.

„ Боби е доста твърдоглав. В началото ядеше доста пердах на спарингите, само че в никакъв случай не се отхвърляше и се появи огромен мъжага. За доста малко време подвигна равнището си и ще работим крепко, с цел да го развием “, показа треньорът Захари Мутафчиев.

„ Борислав има извънредно атрактивен жанр. Ако продължава да развива гения си, може да доближи до мачове за трофеи “, добави промоутърът Васко Василев, който дружно с Боксов клуб Горна Оряховица са уредниците на събитието.

На кръга ще се качи и възпитаникът на един от най-успешните български боксьори за последните 20 години – Александър Владимиров.

Неговият боксьор Йосиф Панов (10 победи и 3 загуби) е в серия от осем следващи триумфа. Той ще се бие в 4 рунда по 3 минути, само че още противникът му не е удостоверил дефинитивно дали ще има храброст да се бие с него. Преди година Йосиф Панов се би в един от подгряващите мачове на галавечерта за дуела Кубрат Пулев – Кевин Джонсън. Той надделя в доста атрактивна среща Борислав Занков.

На галавечерта ще се проведат още 8 професионални и 5 любителски мача.

Очакват се към 650 почитатели да окупират седящите места, а броят на публиката ще наближи 1000 поради обичайните ВИП маси. Билетите са по 5 лв..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР