13 мъже, незаконни мигранти, представили се за сирийци, са задържани

...
13 мъже, незаконни мигранти, представили се за сирийци, са задържани
Коментари Харесай

Откриха нелегални мигранти във фалшив инкасо автомобил

13 мъже, противозаконни мигранти, показали се за сирийци, са арестувани дружно с водача на автомобила, в който били.
Мигрантите са открити при профилирана полицейска интервенция в региона сред моста на река Караагач и град Китен. Гражданите са открити от чиновници на Главна дирекция „ Гранична полиция “ в четвъртък в спрян за инспекция микробус „ Фолксваген “. Автомобилът е ръководен от 52-годишният М.И.
 След гонка полицията задържа бус с незаконни мигранти край Китен След гонка полицията задържа бус с незаконни мигранти край Китен
Задържаха микробус с 14 незаконни мигранти край Китен, съобщи bTV. Нарушителите са били хванати, откакто транспортното средство не спр...
Автомобилът е брандиран с логото на компания за инкасо. Установено, че той не е благосъстоятелност на тази компания, която няма връзка със случая, а стикерите са подправени и са сложени, с цел да бъде избегната възможна полицейска инспекция. Микробусът е с неистинен регистрационни табели, копиращи табелите на действителен инкасов автомобил.
Нелегалните мигранти и водачът са арестувани, формирани са досъдебни производства по разказа на ГПУ-Царево.
Районна прокуратура – Бургас е задържала за период до 72 часа М.И., повдигнато му е обвиняване. В транспортното средство се е намирал и малолетен български жител, който е разпитан в качеството на очевидец по досъдебното произвеждане.
Работата по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР