13-годишната Розали Авила от Юкапи в американския щат Калифорния написа

...
13-годишната Розали Авила от Юкапи в американския щат Калифорния написа
Коментари Харесай

Малко момиче не издържа на гаврите на съученици и се самоуби, келешите не харесвали зъбите и дрехите ѝ

13-годишната Розали Авила от Юкапи в американския щат Калифорния написа прощално писмо, в което се извини преди гибелта си, че е била " грозна " и " грозна ". Розали е била в осми клас, отличничка, мечтала е да стане юрист. Тя демонстрирала и феноменални качества в пеенето, написа в. " Дейли Мейл ".


Но през последните няколко месеца родителите почнали да виждат, че нещо необичайно се случва с детето ми. То престанало да се усмихва, носило със себе си бележник с имената на тези, които непрекъснато се гаврили с него в учебно заведение: дразнили я поради скобите и облеклата ѝ.
" Тя постоянно идваше по нощите при мен, когато не ѝ се спеше. Разказваше, че нейните съученици я нервират поради кривите ѝ зъби ", споделя татко ѝ Фреди Авила.
Момичето няколко пъти се пробвало да се самоубие, само че родителите успявали да се намесят в точния момент и да не позволен нещастието. Те считали, че проблемите били свързани с възрастта на щерка им и се надявали, че компликациите с времето ще отминат, само че това било съдбовна неточност.

Във съдбовната нощ родителите чули зов от стаята на Розали. Те незабавно се втурнали натам и изпаднали в смут.

Розали оставила предсмъртно писмо с извинението за това, че тя се е родила загубенячка. Тя признавала, че повече не може да търпи гаврите на своите връстници и решила, че по този начин ще е най-добре за всички. " Не знам по какъв начин да пребивавам отсега нататък. Тя бе смисъла на моя живот, всичко ѝ идваше отръки. Трудно ми е да си показва, че надарената ми племенница просто по този начин изчезна от този свят ", споделя лелята на Розали Сара Забани.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР