12 Април А1 България добави нови условия към своя тарифен

...
12 Април А1 България добави нови условия към своя тарифен
Коментари Харесай

А1 обяви и 5G тарифен план А1 Unlimited

12 Април
А1 България добави нови условия към своя тарифен проект, ориентирайки го към потребителите, разполагащи с устройства за достъп до 5G мрежата. Мобилният проект показан при започване на април, включва неограничени диалози и мегабайти мобилен интернет без предел на оптималната скорост, както и неограничени SMS и MMS - в България и в роуминг в Европейски Съюз. От 12 април A1 Unlimited предлага безкрайни мегабайти на оптималната скорост и в 5G мрежата в страната и в Европейски Съюз.

Пред няколко дни компания завоюва търга, проведен от КРС, за систематизиране на радио-честотния набор 3,6GHz. А1 разгласи, още, че към този момент предлага и 5G роуминг в Европа и Съединени американски щати, като по този метод " се подрежда измежду дребното оператори в света, които оферират тази услуга ", изясняват от телекома. Същевременно достъпът до 5G роуминг не води до смяна в цената на проекта. Скоростите за мобилен интернет достигт над 1 000 Mbps в регионите, в които има покритие на 5G мрежи, допълват от А1.

Тарифният проект А1 Unlimited е наличен за клиенти, които сключат двугодишен контракт, а до края на април промоционалната цена на проекта е 34,99 лв. на месец. Абонатите, плащащи месечната си фактура онлайн през портала " Моят А1 ", ще употребяват понижение от тази такса с два лв. на месец. Тарифата включва още 200 интернационалните минути към клиенти в страни от Европейския съюз и цялостен набор от цифрови услуги като Xplore TV GO Mini, A1 Wallet, А1 Net Protect и други

Освен това посредством приложението Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg, всеки консуматор може да включи до 4 безвъзмездни услуги, в това число мобилната телевизия Xplore TV GО с каналите MAX Sport, спортните канали Diema Xtra, музикалната стрийминг платформа Deezer, кино класики и нови блокбъстъри в HGO GO и други Избраните 4 позиции за безвъзмездни услуги могат да бъдат променяни един път месечно, което дава на клиента невиждан надзор върху личния му тарифен проект. Възможно е да бъдат задействани по едно и също време и повече от четири услуги, само че в този случай клиентът на ще заплаща общоприетата цена за тези, които са останали отвън една от позициите, изясняват от телекома.

5G мрежата на оператора обезпечава покритие навън в над 75 града и курорта. Компанията възнамерява да продължи да уголемява това покритие посредством своята капиталова стратегия, която за предходната и тази година възлиза на стойност съвсем 40 млн. лв..

На фотографията: Красимир Петров, шеф " Конвергентна мрежа и услуги " в А1 България, демонстрира през юли 2019 5G шлюз за вътрешносградно покритие.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР