Нотингам Форест започна съдебно дело срещу Sky Sports в резултат

...
Нотингам Форест започна съдебно дело срещу Sky Sports в резултат
Коментари Харесай

Нотингам Форест `започна съдебно дело` срещу Sky Sports заради коментари на Гари Невил

Нотингам Форест стартира правосъдно дело против Sky Sports вследствие на отразяването от страна на телевизионния оператор на реакцията им след загубата против Евертън, съгласно отчетите.

Страната от Мидландс сложи под подозрение назначението на Стюарт Атуел във VAR и разгласява изказване в обществените медии, поставяйки под въпрос честността на решението, като се има поради лоялността на рефера към Лутън Таун. Daily Mail оповестява, че Форест е изпратил юридическо писмо до Sky Sports по отношение на тяхното отразяване на реакцията на клуба да му бъдат отказани, съгласно тях, три дузпи.

Шефът на PGMOL Хауърд Уеб от този момент призна, че при един от тези произшествия е трябвало да бъде отсъден прецизен ритник. Коментарите на Гари Невил обаче провокираха гнева на Сити Граунд.

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Невил не смели думите си, откакто научи за изказването. Експертът и коментаторът на Sky също сложи под подозрение позицията на Марк Клатенбърг като съдийски анализатор на Форест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР