Кейт Мидълтън не се е доверила на британските лекари Принцесата на

...
Кейт Мидълтън не се е доверила на британските лекари
Принцесата на
Коментари Харесай

Защо Кейт Мидълтън не се довери на британските лекари?

Кейт Мидълтън не се е доверила на английските лекари

Принцесата на Уелс е предпочела да я оперират италиански доктори от Рим, които направили операцията в лондонска клиника.

За това заяви италианското издание „ Дженте “, като информацията е препечатана в доста известни италиански медии. Само че от Бъкингам не престават да мълчат по проблема.

За Кейт британците разясниха, че е доста слаба. Но брачната половинка на принц Уилям се подложи на планова интервенция на стомаха на 14-ти януари.

Именно при нея се разбра, че тя страда от рак на дебелото черво. Като самата принцеса заяви новината, тъй като се носеха всевъзможни клюки.

Преди това тя престоя две седмици в болничното заведение. След като разкри същинското си здравословно положение, Кейт помоли да се резервира правото й на персонален живот.

Малко преди този момент стана ясно, че английският крал Чарлз Трети също е диагностициран с рак, открит при интервенция на простатата.

Раковото заболяване не било на простатата, както твърдеше английският монарх, посочи италианското издание „ Дженте “. И добавя, че кралят се оплаквал от мощни болки в костите, които продължавали да го тормозят.

Тази информация обаче не е доказана от Бъкингамския замък. А оттова бе декларирано, че кралят се чувствал по-добре, което не дава отговор изцяло на истината, твърди италианското списание.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР