11-годишно дете застреля двама свои съотборници по футбол във Флорида.

...
11-годишно дете застреля двама свои съотборници по футбол във Флорида.
Коментари Харесай

11-годишно дете застреля с писотолет други две деца заради чипс

11-годишно дете простреля двама свои съотборници по футбол във Флорида. Според очевидци децата се скарали поради пакет чипс, а единият от ранените блъснал пестник на стрелеца, написа ABCnews. 

Детето е застреляло двама 13-годишни младежи в комплекс за отдих в Апопка, близо до Орландо, след спор сред тях по време на футболна подготовка, сподели началникът на полицията в Апопка Майк Маккинли пред кореспонденти във вторник.

Единият младеж е бил откаран в болница и по-късно освободен, а другият към момента се лекувак. Едното дете е с рана на ръката, а другото - на торса, съобщи Си Ен Ен. 

11-годишният юноша взел револвер от колата на майка си, където оръжието било в незаключена кутия. Детето произвело изстрел, който улучил и двамата младежи.

Полицията е била извикана в комплекса, а 11-годишният е бил настанен в център за оценка на малолетни по авансово обвиняване в опит за ликвидиране от втора степен.

Властите ревизират дали ще бъдат повдигнати обвинявания на родителите.

Видеозапис демонстрира по какъв начин младежите бягат, откакто чуват изстрелът.

Пистолетът е бил законно притежаван, сподели Майк Маккинли. Разследващите не знаят какво е довело до разногласието сред младежите.

11-годишният юноша няма предходно престъпно минало.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР