Става дума за Apollo Project EVO, а производителят твърди, че

...
Става дума за Apollo Project EVO, а производителят твърди, че
Коментари Харесай

Това е най-грубо звучащата кола

Става дума за Apollo Project EVO, а производителят твърди, че неговият мотор е „ много мощен и произвежда изключително груб, механичен звук, с който никой друг съвременен хиперавтомобил не може да се сравни “. И, честно казано, ни се струва, че създателите не лъжат. В крайна сметка Apollo Project EVO е оборудван с атмосферен (а това вече е рядкост) V12 двигател с обем 6.3 литра.
`Това

Веднага отбелязваме и припомняме, че предшественикът на новия хиперавтомобил е Apollo Intensa Emozione, който беше пуснат в тираж от 10 бройки (цена - 2.6 милиона долара всяка). Колко екземпляра от новия хиперкар се планира да бъдат пуснати не се съобщава.
`Това

Известно е, че Apollo Project EVO получава мотор от Ferrari (мощност - 780 к.с.), който работи съвместно със секвенциална шестстепенна скоростна кутия, а шасито е направено от въглеродни влакна.
`Това

Иновацията беше представена на China International Import Expo в Шанхай, а освен сочния ауспух и грубия звук на двигателя, хиперколата има и много космически вид. Цена? Засега няма информация, но смятаме, че ще е поне 1.5-2 милиона долара.
`Това

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР