ФАСАНО, Италия (AP) — Президентът Джо Байдън каза в четвъртък,

...
ФАСАНО, Италия (AP) — Президентът Джо Байдън каза в четвъртък,
Коментари Харесай

Президентът Байдън казва, че няма да предложи смекчаване на наказанието на сина си Хънтър след присъда за огнестрелно оръжие

ФАСАНО, Италия (AP) — Президентът Джо Байдън сподели в четвъртък, че няма да употребява президентските си пълномощия, с цел да понижи възможната присъда на сина му Хънтър ще получи за федералната си присъда за закононарушения с оръжие.

След приключването на конференция, извършена на срещата на върха на Групата на седемте на най-богатите демокрации в света, Байдън отговори, че няма да го направи, когато го попитаха дали възнамерява да смекчи присъдата за сина си. Датата на присъдата на Хънтър Байдън не е избрана и трите обвинявания носят до 25 години затвор, въпреки че това е малко евентуално като извършител за първи път.

В последна сметка ще зависи от американския областен арбитър Мериелън Норейка, която беше номинирана за съдията от някогашния републикански президент Доналд Тръмп, да реши какъв брой време, в случай че има такова, Хънтър Байдън ще служи зад решетките.

p>

Забележките на Байдън пристигнаха един ден, откакто Белият дом отхвърли да изключи евентуално заменяне на Хънтър Байдън. И пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР