Служителите на Реал (Мадрид) са били шокирани тази сутрин, след

...
Служителите на Реал (Мадрид) са били шокирани тази сутрин, след
Коментари Харесай

Екшън като на кино: Обраха Реал Мадрид!

Служителите на Реал (Мадрид) са били шокирани тази сутрин, след като са установили, че официалният клубен магазин е бил ограбен в ранните часове на деня.

Кражбата е станала около 6:00 часа сутринта. Кадрите от камерите показват как автомобил се врязва във фасадата на „ Сантяго Бернабеу “, където е разположен магазинът.

Минаващ гражданин се е обадил на спешния телефон, за да докладва за обира. Прегледът на записите е показал, че крадците са задигнали официални продукти на Реал (Мадрид), включително фланелки и облекло, които са били натоварени на три автомобила.

В момента се изчислява стойността на откраднатата стока. Полицията в Мадрид е започнала официално разследване и продължава да гледа записите, за да хване някакви следи и да опита да проследи движението на автомобилите. Според първоначалната хипотеза трите коли са откраднати, което ще затрудни следствието.

Както е известно, стадион „ Сантяго Бернабеу “ е в период на реконструкция, която започна през 2019 г. Затова Реал (Мадрид) играе домакинските си мачове на по-малкия стадион „ Алфредо ди Стефано “, разположен в клубната база във Валдебебас.
 Екшън като на кино: Обраха Реал Мадрид!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР