Председателят на парламента Цвета Караянчева насмете вицепремиера Валери Симеонов заради

...
Председателят на парламента Цвета Караянчева насмете вицепремиера Валери Симеонов заради
Коментари Харесай

Караянчева насмете Валери Симеонов и проговори за Баневи

Председателят на парламента Цвета Караянчева насмете вицепремиера Валери Симеонов заради скандала с майките на деца с увреждания.

" Мисля, че преминаха границата. Не бива да се обиждат по този начин жените. Аз мисля, че той осъзна това ", каза тя относно думите на Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания. " Да не вадим политически дивиденти от нещастията на хората ", допълни Караянчева.

Припомняме, че скандалът избухна след като Симеонов нарече протестиращите майки " кресливи жени " с " уж болни деца ". Това предизвика вълна от недоволство и протести с искане на оставката му. Заради това изказване се създаде напрежение както в малката коалиция на " Обединени патриоти ", така и при управляващите. В крайна сметка вицепремиерът се извини след проведен Министерски съвет, макар че часове по-рано твърдеше, че няма причина да го прави.

Караянчева коментира и друг скандал, разтресъл държавата. Вчера бизнесменът Николай Банев и съпругата му Евгения бяха арестувани.
По този повод от bTV бяха излъчили материал с интервю с банева от преди 2 години, в което тя казва, че семейството ѝ е дало милиони за корупция.

" Нека да се осветят тези имена, които са искали подкупи, и тогава прокуратурата ще си влезе във функциите ", заяви Караянчева по повод думи на Евгения Банева.

Поводът за ареста на Баневи в Ница е разследване, свързано с източването на завод „ Полимери “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР