На онлайн търга Copart червено -черен Bugatti Chiron, произведен през

...
На онлайн търга Copart червено -черен Bugatti Chiron, произведен през
Коментари Харесай

Това Bugatti Chiron се продава за сума, осем пъти по-ниска от обичайната

На онлайн търга Copart червено -черен Bugatti Chiron, произведен през 2019 година е пуснат за продажба. Цената, която се иска за хиберавтомобила е 345 000 долара (приблизително 300 000 евро по текущия обменен курс). Тази ниска цена се дължи на състоянието на хиперавтомобила.

Преди време колата става жертва на пожар, при който значителна част от каросерията е повредена. В същото време нов Chiron в момента се оценява на най -малко 2,9 милиона долара (приблизително 2.5 милиона евро по текущия обменен курс). Каква е причината за пожара не се посочва в обявата.
`Това

Съдейки по снимките, основните щети са в левия преден калник, капака, както и вратата на водача с част от остъклената площ. Вътрешността на хиперавтомобила е покрита със сухо пожарогасително средство.
`Това

Въпреки значителните външни повреди, продавачът уверява, че техническите компоненти на Bugatti-то, включително двигателя, са останали непокътнати. Но електрическото окабеляване определено ще изисква възстановяване.
`Това

Експертите от търга твърдят, че дори в това състояние хиперкарът с цена 345 000 долара е много изгодна сделка. В края на краищата цената на новия Bugatti Chiron сега започва от 2,9 милиона долара, а за много по-малко пари потенциалният купувач ще може да възстанови колата.
`Това

Bugatti Chiron е оборудван с осемлитров W16 двигател с четири турбокомпресора, чиято мощност е 1500 конски сили. Хиперкарът ускорява до 100 за 2,5 секунди, преодолява отметката от 200 километра в час за 6,5 секунди, максималната му скорост е електронно ограничена до 420 километра в час.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР