Голямото есенно събитие на Apple се състоя през изминалата вечер

...
Голямото есенно събитие на Apple се състоя през изминалата вечер
Коментари Харесай

Apple Watch 7 е тук, но не какъвто очаквахме

Голямото есенно събитие на Apple се състоя през изминалата вечер и макар акцентът да пада върху новите iPhone 13 и iPhone 13 Pro,няколко други устройства също направиха своя дебют по същото време. Едно от тях беше смарт часовникът на Apple, чиято 7 версия бе представена пред широката публика.

Въпреки множеството снимки и слухове, които твърдяха, че Apple Watch Series 7 ще наследи дизайна с плоски страни като при новите iPhone-и, компанията от Купертино изненада всички, когато часовникът се появи с почти същия дизайн, като този при изминалото поколение.
`Apple

Въпреки, че дизайнът и размерите са почти идентични с тези при Watch Series 6, инженерите на Apple са успели да „ разпънат “ дисплея почти до ръба на часовника като по този начин той е пораснал с цели 20%. Също така часовникът вече е по-устойчив на падания и е една идея по-защитен от прах с IP6X защита.
`Apple

Операционната система също е претърпяла някои промени и устройството вече разполага с пълноразмерна QWERTY клавиатура. Нови пет цвята са налични за 100% рециклируемия алуминиев корпус, а освен него се предлагат версии от стомана и титан. Батерията остава със същия капацитет и позволява 18-часов живот и 33% по-бързо зареждане благодарение на ново USB Type C зарядно. Цените на модела започват от около 340 евро, а първите модели ще пристигнат тази есен.
`Apple

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР