AP Møller-Maersk отмени своите финансови насоки за втори път в

...
AP Møller-Maersk отмени своите финансови насоки за втори път в
Коментари Харесай

Maersk вижда обрат на фона на смущенията в Червено море и скока на цените на товарите

AP Møller-Maersk анулира своите финансови насоки за повторно в границите на малко повече от месец заради спирането на световните вериги за доставки от ефикасното затваряне на Червено море докара до тежко запушване на пристанищата в Азия и Близкия изток, както и до огромни нараствания на цените на товарите.

Втората по величина контейнерна линия в света в този момент чака да осъществя оперативна облага от $1 милиарда до $3 милиарда по отношение на своите предходна прогноза за загуба до $2 милиарда До началото на май тя предвиждаше оперативна загуба от към 5 милиарда $.

Атаките на бунтовниците хуси в Йемен принудиха множеството контейнерни кораби да се отклонят от маршрута на Червено море и Суецкия канал сред Азия и Европа и вместо това да предприеме по-дългото пътешестване към нос Добра вяра под Южна Африка, което води до закъснения и по-високи цени за товари.

Актуализацията от Maersk е най-новият знак за това какъв брой фрапантно офанзивите на хутите са преобърнали световния свят веригит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР