Протестиращи земеделци пристигнаха днес отново с тракторите си в Брюксел

...
Протестиращи земеделци пристигнаха днес отново с тракторите си в Брюксел
Коментари Харесай

Протестиращи земеделци отново настъпват с трактори към Брюксел

Протестиращи земеделци дойдоха през днешния ден още веднъж с тракторите си в Брюксел за следващ митинг против политиката на Европейски Съюз, оповестиха локални медии. В проявата вземат участие недоволни от Нидерландия и северната белгийска област Фландрия, прецизира Българска телеграфна агенция.

Полицията предизвести, че в столицата може да дойдат " стотици, даже хиляди " трактори, само че към този момент се оповестява за към 200 машини, навлезли в града. При пътуването към Брюксел е била засечена колона от трактори, дълга над осем километра.

В Брюксел през днешния ден се чака напредването да бъде затруднено и съветът към жителите е да употребяват градския превоз. Според представен от медиите участник в митинга, задачата на проявата е " да разсъни жителите в навечерието на изборите за Европейски парламент, с цел да гласоподават вярно ".

От началото на годината Брюксел понесе няколко огромни митинга на европейски земеделци, които настояха за по-малко администрация при обезпечаването на помощи от бюджета на Европейски Съюз и за облекчени условия за запазване на природата в тяхната активност. В отговор на настояванията Европейската незабавно предложи промени в общата селскостопанска политика, които бяха бързо признати от Съвета на Европейски Съюз.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР