Атешкан Теофиков e баща на Денис Теофиков, отишъл си внезапно

...
Атешкан Теофиков e баща на Денис Теофиков, отишъл си внезапно
Коментари Харесай

Бащата на Денис Теофиков с гневен коментар срещу шофьора на сина му

Атешкан Теофиков e баща на Денис Теофиков, отишъл си внезапно на 21-годишна възраст. Той написа яростен пост в социалните мрежи срещу шофьора на сина му, който преди дни даде интервю пред журналиста Станислав Цанов. Става ясно обаче, че част от твърденията на шофьора не се приближават до истината.

" По повод интервюто на Мартин, шофьорът на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели. Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот.
Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да СПРЕТЕ! "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР