10 начина за възстановяване на здравето ще разкрие пред пловдивчани

...
10 начина за възстановяване на здравето ще разкрие пред пловдивчани
Коментари Харесай

Лекуват пловдивчани по 10-те метода на Норбеков

10 метода за възобновяване на здравето ще разкрие пред пловдивчани доктор Гузал Тажибаева. Повече от 18 години тя е един от водещите преподаватели по системата на Норбеков, а узбекският откривател е неин персонален ментор.

В продължение на 9-дневно образование курсистите задействат процеси на балансиране на дихателна система, опорно-двигателен уред и зрение, както ендокринната и кръвоносната система. Резултатите се получават още в първите дни на курса, като всеки независимо може да вкара естетика в своето тяло. В поддръжка се включва естествената дарба за самовъзстановяване – премахвайки повода, организмът самичък се оправя с проблемите.

На първо оздравително равнище по системата на акад. Норбеков се отстраняват аргументи за болесттите в къси периоди, като възобновяване гъвкавостта на гръбнака, пускане на механизма за ликвидиране на организма и на контрола на страстите, нормализиране функционалностите на щитовидна жлеза и на половата система. Резултати се получават посредством асимилиране на техники за безконтактен автомасаж на вътрешните органи, гимнастика за стави, практики за възобновяване на зрението и вътрешните органи и други

В методиката си Мирзакарим Норбеков сплотява антични познания за естествената дарба на всеки един от нас да ръководи тялото си, да засилва вътрешните запаси на организма и ги съчетава с най-хубавите достижения на актуалната просвета. Методиката няма аналог в света и е предпазена с 18 патента! Повече от 2 милиона са хората по света, минали курсовете и получили резултат, като са излекували хронични болести, възстановяват зрението си и покачват качеството си на живот. Системата на Норбеков работи и за личностно развиване и реализиране на цели. Уникалната методика повече от 15 години оказва помощ на хората в България да разрешат здравословните си проблеми и да получат прочувствена естетика.

Оздравителното равнище по Системата на акад. Норбеков в Пловдив ще се организира от 14 до 22 октомври 2017 година от 18 до 22 часа в конферентната зала на хотел „ Реал “.
тагове норбеков способ здраве
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР