1. Ugg ботуши Тези ботуши са създадени в Австралия за

...
1. Ugg ботуши Тези ботуши са създадени в Австралия за
Коментари Харесай

Черен списък на модни обувки: 7 остарели чифта

1. Ugg ботуши

Тези ботуши са основани в Австралия за разходки из къщата. Но последователно те превзеха целия свят, с помощта на комфорта и топлината. Независимо от това  те  губят прекомерно бързо външния си тип и наподобяват повече от необичайно. Не изхвърляйте ugg ботушите си, в случай че към момента наподобяват добре, те могат да се носят отвън града на разходки.

2. Платформа

Тези  обувки към момента са на мода, тъй че неги изхвърляйте. Но несъмнено  по-добре е да оставите този модел обувки  за тематичните празненства, тъй като в  противен случай няма да  изглеждате добре.

3. Ботуши под коляното

Ботушите под коляното основават заблуда за по пай крайник, а съчетаването им с облекла е доста мъчно. Затова не съжалявайте, че нямате подобен модел обувки.

4. Дамски обувки на чеп

Повдигнатата подметка прави  визуално краката по-големи. Освен това такива модели наподобяват не наподобяват добре на всеки крайник. Дамски обувки на чеп могат да бъдат обувани единствено независимо. И това не е реалност.

5. Евтини аксесоари

Такув вид неща могат да бъдат: евтини аксесоари, некачествена бродерия, златни верижки,и други Ако откриете някой от тези неща  и при вас,отървете се, без да се замисляте.

6. Ботуши до глезена

Този модел обувки стига малко над глезените, където кракът е обгърнат  от кожа под формата на маншет. Не толкоз от дълго време някой реши, че са съвременни и изпълни с тях всички пазари в страната. Всъщност те в никакъв случай не са били на мода тъй като имат свойството да редуцират крайници.

7. Апрески с украшения

Апреските са комфортни обувки  които може да употребявате, – в планината, разходки в парка -. Но добре е  да избирате обувки без украшения и аксесоари  като помпони, звезди, снежинки и така нататък В това осъществяване те са подобаващи единствено за деца.

Красивите обувки са в основата на съразмерен и настоящ външен тип, тъй че не щадете старомодните модели!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР