1. Модни блузи Красивата лека блуза е задължителен атрибут на

...
1. Модни блузи Красивата лека блуза е задължителен атрибут на
Коментари Харесай

4 модни тенденции през лято 2020: стилен външен вид за горещи дни и за пълни жени

1. Модни блузи

Красивата лека блуза е наложителен признак на лятната визия. Не бива да избирате нещо безформено и прекомерно обемно, като че ли не желаете да се скриете зад свободна кройка.

Пълното тяло постоянно е необикновено женствено и няма потребност да го криете. Обърнете внимание на отворени плещи, транспарантни вложки, ефектни изрези. Кройката може да бъде малко прилягаща или права, модели с баски пасват идеално.

1. 

2.

2. Безупречни рокли

През този сезон лятна бяла рокля ще бъде шлагер. Собствениците на огромни размери постоянно се опасяват от бялото, мислейки, че той е пълен. Бялата рокля наподобява ефирна, лека, елегантна и стилна. Масова разновидност – дантела, сбита, дълга, midi, плетена, асиметрична.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Можете да избирате за всеки усет. Струва си да опитате с рокля A-line, тази кройка съвършено изтънява и скрива минусите на фигурата. Също по този начин, в интерес на превъзходните дами, би трябвало да има повишена талия, която крие корема и проблеми в кръста и ханша.

3. Стилни къси панталони

Дебелите девойки постоянно считат късите панталони за прекомерно предизвикателни и не ги носят. Разбира се, не приказваме за мини къси панталони от средата на бедрото и от горната страна. Но стилните Бермуди са това, от което се нуждаете.

11.

Те са идеално тънки, вършат краката образно по-дълги и по-тънки. Погледнете по-отблизо късите панталони от деним, единствено че не са компактно прилепнали кройки, те също седят добре на превъзходни фигури. Много е значимо – всички къси панталони би трябвало да са с висока талия.

4. Елегантен гащеризон

Елегантен гащеризон – това, което би трябвало да коригирате образно приключената фигура. Изберете нежни нюанси на пастелни, свободни кройки и високо кацане. В този гащеризон ще изглеждате стройни и изящни.

12.

13.

14.

Дължината варира според от задачата на събитието – всяка дължина е подобаваща за дневна визия, единствено макси за вечерна визия.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР