− Най-добрият български баскетболист Александър Везенков е новият посланик на

...
− Най-добрият български баскетболист Александър Везенков е новият посланик на
Коментари Харесай

Александър Везенков е новият посланик на марката Volkswagen в България

− Най-добрият български баскетболист Александър Везенков е новият дипломат на марката Volkswagen в България;
− Новото попълнение на Сакраменто Кингс (Sacramento Kings) и Volkswagen се срещат за първи път и сплотяват към баскетболния план за деца Sofia Eagles.

Спортист номер едно на България за 2022 година, който отпътува за Съединени американски щати при започване на тази седмица, където ще започва подготвителен развой с новия си тим Сакраменто Кингс (Sacramento Kings), избра Volkswagen Touareg за себе си. Александър Везенков застава с името си зад Volkswagen и ще бъде новия дипломат на немския авто бранд у нас.

Преди малко повече от месец немската марка заявява поддръжката си за новия баскетболен план Sofia Easgles, който предизвиква спорта при децата от най-ранна възраст и дейния метод на живот, като натурален израз на корпоративната философия и полезности на Volkswagen. Лице на плана пък е Александър Везенков, ентусиазъм и блян на доста деца и подрастващи. Така, обединени към една идея, двете страни си харесват и вземат решение да разпрострат и задълбочат партньорството си.

„ Много искахме точно Александър Везенков да е наш дипломат, тъй като е страховит образец за подражателство и извънреден състезател. Изключително сме щастливи, че той също припозна марката Volkswagen и в доста аспекти споделяме общи полезности и визия, тъй че нещата се случиха естествено “ обобщава бранд мениджърът на Volkswagen за България Нестор Несторов.

За късото време, през което беше в страната, баскетболната звезда съумя да построи и персонални усещания за продуктите на Volkswagen, от първо лице - като консуматор. Автомобилът, който Александър избра беше Volkswagen Touareg R-Line с 3.0-литров дизелов мотор и върхово съоръжение.

„ За човек с моя растеж шофирането може да е некомфортно, а изборът на автомобил - от време на време сложен. Volkswagen Touareg отговори на всичките ми условия и даже надмина упованията ми във връзка с вътрешно пространство. Позицията на шофиране е страхотна, а комфортът - искрено надмина този при някои премиум марки “ споделя Везенков опита си с флагмана в SUV гамата на Volkswagen малко преди да излети за Съединени американски щати.

Освен комфорта, Александър оцени доста високо и системите за сигурност и асистенция на лидера на Touareg, които вършат шофирането освен по-приятно и умерено, само че и доста по-сигурно както за лидера и спътниците му, по този начин и за другите участници в придвижването.

Занапред Александър Везенков и Volkswagen ще работят в тясно съдействие по разнообразни планове, обществено значими дела в страната, свързани със спорта, както и за одобряването на позитивния имидж и известност на автомобилната марка в България.

*Източник: www.volkswagen.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР