Звездите напомнят, че раздразнителните хора са естествена част от живота

...
Звездите напомнят, че раздразнителните хора са естествена част от живота
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Звездите напомнят, че раздразнителните хора са естествена част от живота

Звездите припомнят, че раздразнителните хора са естествена част от живота и вие нищо не можете да извършите, с изключение на да измененията отношението си спрямо тях. 

Овен

Странното държание на някои хора към Вас може да сътвори неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необикновен прийом да заобиколите зародилите трудности. Постарайте се да измислите нещо без присъединяване на тези хора, само че ги държте в курса на събитията. Няма нищо неприятно в това, да тръгнете по собствен личен път. Въобще не е нужно да следвате някого като че ли са Ви вързали дружно. Днес самостоятелните дейности са единственото, което ще Ви помогне за постигане на задачата и за приемане на наслаждение. Затова действайте по този начин, както намерите за добре.

Телец

За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте подготвени за взаимни отстъпки, а обстановката изисква точно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си прамота и неприкритост, с цел да запазите спокойни връзки с околните хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни родственици, които ненадейно може да решат да Ви напаравят посещаване. Има късмет да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна комерсиална активност. Могат да постъпят забавни оферти за съдействие, което ще съумеете да обсъдите в приятна и неофициална конюнктура.
 

Близнаци

За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..
 

Рак

През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
 

Лъв

За Вас това напълно няма да бъде лек ден. Проблемът е, че през днешния ден обкръжаващите ще стартират да се съмняват в достолепията и заслугите на Лъвовете като цяло, принуждавайки представителите на знака да потвърждават, че не посредством машинация са постигнали своето настоящо състояние. Ставащото е извънредно обидно, защото Вие сте привикнали на почитание и внимание. Ако сте доста впечатлителни, може да преживеете един напълно сериозен стрес. Подкрепа може да получите от околните хора: те ще намерят нужните думи, ще се стараят да издигнат настроението Ви, и да Во разведрят. Колкото по-рано забравите за своите неприятности, толкоз по-бързо позитивните трендове ще вземат връх над отрицателните.
 

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!
 

Везни

Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.
 

Скорпион

От този ден може да сте с „ нов живот ”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.
 

Стрелец

С всички мероприятия, свързани с образование, пътешестване, другарство и пропагандиране на някакви хрумвания, социална работа, както и с подсилване на персоналния престиж, би трябвало да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате елементарно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите начинания да получите дори повече, в сравнение с в началото сте считали. В края на деня може повече да се ускори Вашата неустановеност, като не са изключени измами на съперниците, също и комплициране и машинация в бизнес - съюза или брака.
 

Козирог

Спадовете на настроението са едно, само че във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв безреден зигзаг. Ако това Ви се коства безумство, какво е за обкръжаващите Ви, които са привикнали да Ви виждат в умерено положение?... Сег а сте склонни в припадък на афект да кажете неща, които в действителност не сте е имали желание да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко извън, което Ви нервира, успокойте се и потърсете повода за ставащото.
 

Водолей

Днес до някъде от високо ще гледате на своя обичан човек, и дори ще Ви се коства, че разбирате живота и мирозданието доста повече от него. Впрочем, той с цялостно право може да Ви разочарова и да Ви смъкна от небето на земята, демонстрирайки Ви извънредно мислене.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да  премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително. 

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР