Звездимир Ташев е младият мъж, който преживя кошмар на 24

...
Звездимир Ташев е младият мъж, който преживя кошмар на 24
Коментари Харесай

Пътувалият на автостоп с убиеца на Виола: Извадих късмет, че съм жив

Звездимир Ташев е младият мъж, който претърпя призрачен сън на 24 юни – беше пребит на пътя за Бургас от Стефан Станев. Стефанов е упрекнат за жестокото ликвидиране на 29-годишната Виола.

Пътувал съм постоянно на автостоп и у нас, и в чужбина, постоянно съм имал позитивни прекарвания, сподели младият мъж в предаването „ 120 минути” по БТВ.

Във съдбовния ден тръгнал с приятелката си за Бургас, тя имала рожден ден. Първо ги качил мъж с ван, само че той решил да остане в Стара Загора да преспи, тъй като бил изтощен. Оставил ги на пътя преди Стара Загора.

Тогава стопира джип и ги качва. Зад кормилото е Стефан Станев. Представил се същинското си име. Държал се обикновено и бил общителен. Карал с естествена скорост и с нищо не издавал, че е агресивен…

Изведнъж попитал Звездимир дали взима „ картони”, на въпрос какво е това обяснил, че е LSD – синтетичен опиат, който постоянно взимал и тогава дяволът в него се пробуждал. Ташев за първи път се тормозил леко. Тогава Стефан спрял, с цел да отиде по дребна нужда… отворил вратата на Звездимир и го блъснал няколко пъти с бокс, изискал пари и полезности.

Приятелката на момчето съумяла да изхвърли багажа и да излезе на пътя, а Ташев съумял да се отскубне от колана и да падне до колата. Станев извадил портфейла му и взел парите – малко под 200 лева Когато момичето почнало да вика за помощ, той потеглил. Никой от минаващите не спрял, с цел да помогне.

Звездомир Ташев се обадил на тел. 112 – след повече от час пристигнала кола за спешна помощ, патрулна кола по този начин и не пристигнала.

Младият мъж е признателен на лекарите в болница „ Св.Панталеймон” в Ямбол, които са се погрижили за него. Възстановява се към този момент.

Той схванал, че Стефан Станев е умъртвил приятелката си, преди да ги качи на стоп в София, когато се прибрал след лекуването. Казах си, че съм извадил шанс, че съм жив, показа Звездимир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР