Звезделина от племето на Непобедимите в Игри на волята отпадна

...
Звезделина от племето на Непобедимите в Игри на волята отпадна
Коментари Харесай

Мъже, нападайте! Звезделина от "Игри на волята" е single и иска много малко от живота

Звезделина от племето на Непобедимите в " Игри на волята " отпадна от шоуто, само че ползата към нея продължава да е все по този начин огромен. 

В профила си в Instagram тя даде опция на своите почитатели да ѝ задават въпроси, а те бяха десетки. Въпреки това Звезделина отговори на някои и по този начин повдигна завесата на персоналния си живот.

Най-важното! Риалити звездата няма мъж до себе си. В това тя даде безапелационен отговор, поставяйки завършек на някои спекулации по тематиката. 

Виж още: Нека я хейтят, той я обича! Ваня Джаферович отбрани жена си и обиди мъжете в " Игри на волята "  

Нещо повече - Звезделина, става известно, е добра партия, защото е извънредно непретенциозно момиче, което има същински женности в живота си. 

На въпроса какво е щастието за нея, тя отговори доста просто: " Да сме здрави! И да са здрави нашите близки хора. Да сме обградени от хората, които ни обичат откровено. Заедно с тях можем всичко. Щастието е дребните неща ", изясни простичко Звезди.

Що се отнася зъбите ѝ, които са една от непокътнатите ѝ марки, фитнес моделът беше безапелационна - напълно нейни са си и няма никакви фасети. Единствено ги поддържа с избелване. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР