На 16 май председателят на КНР Си Дзинпин се срещна

...
На 16 май председателят на КНР Си Дзинпин се срещна
Коментари Харесай

Си Дзинпин се срещна с Владимир Путин

На 16 май ръководителят на КНР Си Дзинпин се срещна с гостуващия в Пекин съветски президент Владимир Путин.

Си Дзинпин съобщи, че за 75 години от установяването на дипломатическите връзки сред двете страни, Китай и Русия поддържат взаимното почитание, положителни съседски връзки и взаимноизгодно съдействие. Двустранното всеобхватно стратегическо партньорство се ускорява непрестанно, посредством което общата работа и резултатите в областите на търговията, вложенията, енергетиката и културния продан се развиват стабилно.

„ Имам предпочитание да работим дружно с президента Путин и да насочваме връзките сред Китай и Русия в бъдещето. Ще изработим и нови проекти за развиването на двустранното съдействие “, сподели още китайският ръководител.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед52470 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед50762Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед71166Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед29665Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед20471Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78191„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед79062Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77742В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР