Звездата от театър София“ Силвия Петкова е самотна майка в

...
Звездата от театър София“ Силвия Петкова е самотна майка в
Коментари Харесай

Силвия Петкова самотна майка в нов сериал! Веселин Плачков и Симеон Лютаков също получиха роли в него

Звездата от спектакъл „ София “ Силвия Петкова е самотна майка в най-новия трагичен сериал „ Пътят на достойнството “, който ще се завърти в ефира на Нова през септември, разбра HotArena.

Актрисата, която изигра ролята на учителка по литература в „ Революция Z ” и на престъпен психолог в „ Под прикритие “, ще си партнира с Ивайло Захариев, Симеон Лютаков и Веселин Плачков.

За Кера и 7-годишния й наследник Мартин пътят от Царево до София се оказва пътят на оцеляването, в който минало и настояще са в непрекъсната битка за превъзходство. В сюжетната линия са преплетени контрастни страсти сред любовта и омразата, истината и лъжата, достойнството и измените, писа „ Телеграф “.

След убийството на брачна половинка й, тя ще покаже на какво е подготвена една майка в името на детето си. Четирима потвърдени режисьори работят над „ Пътят на достойнството “ – Виктор Божинов, Димитър Коцев – Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски. Сценаристи на продукцията са креативният тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се въодушевяват за сериала от същинска история.

Поредицата е основана в партньорство с екипа на „ Глобал филмс “ с продуцент Магърдич Халваджиян. „ Смятам, че сериалът ще помогне на доста фенове да намерят пътя, изключително на младите, тъй като да отстояваш достойнството си, да отстояваш правилата си в действителност е едно от най-важните неща в живота. Много ми се желае посредством кино лентата да покажем, че тези неща към момента са живи, че те съществуват и че си коства човек да се бори за тях “, съобщи Маги.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР