Звездата на Арда (Кърджали)Станислав Иванов, който дебютира с гол за

...
Звездата на Арда (Кърджали)Станислав Иванов, който дебютира с гол за
Коментари Харесай

Станислав Иванов: Ще си върна формата и ще се върна в националния отбор

Звездата на Арда (Кърджали)Станислав Иванов, който дебютира с гол за отбора на Александър Тунчев, даде мнението си след успеха над Спартак (Варна).
 Арда надделя десетима от Спартак и се изравни с Левски и Славия Арда надделя десетима от Спартак и се изравни с Левски и Славия
" Чувството е ужасно, благодаря на целия тим, мъчно беше. Целият кръг имаше изненади, против тимовете от по-долната част е много мъчно, тъй като играят по-затворено и не оставят доста пространства. Изключително значимо е да влезна в темп, не съм правил подготовка. В момента всеки ден върша подготовка, значимо е да съм в темп и да демонстрирам качествата ми. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Имаме четирима положителни футболисти по фланговете, хубаво е да има конкуренция, това са позитивни неща. Мислим мач за мач, в този момент мислим за Славия, а по-късно ще мислим за мача с Левски. Искам да се върна във формата, в която всички знаем, че мога да бъда и ще си заслужа повиквателната в националния тим ", съобщи юношата на Левски. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР