Знаете ли кое създава най-фалшивата представа за света, в който

...
Знаете ли кое създава най-фалшивата представа за света, в който
Коментари Харесай

Тик Ток звезда: Социалните мрежи са фалшиви! Не се заблуждавайте!

Знаете ли кое основава най-фалшивата визия за света, в който живеем? Някои от вас може би ще си помислят, че видео игрите са това, което ни вкарва в паралелна галактика, само че истината е, че заблудата идва от нещо, което използваме доста по-често - филтрите за лице в обществените мрежи. Според статистика, 1 от 5 американци, които в миналото са имали акаунт в обществените мрежи, е употребявал филтър за лице, преди да разгласява фотоси в обществените медии.

И до момента в който тяхната нездравословна роля върху самочувствието и увереността е кристално ясна, възходът на културата на селфитата извежда хората до нови равнища на имитация в обществените медии. Всичко това очевидно е омръзнало на Тик Ток звездата и гримьор Холи Кокерил.

Познавайки по какъв начин се случват нещата в промишлеността за хубост, тя демонстрира какъв брой подправени са обществените мрежи. В поредност от видеоклипове в TikTok Холи „ изложи “ личния си Instagram против същинските селфита като натрупа милиони гледания. „ Социалните медии са подправени, не се заблуждавайте “, написа тя под видеата си, а в галерията ви демонстрираме най-шокиращите фотоси!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР