Знаете ли, че съществуват няколко нетипични фактора, които успяват да

...
Знаете ли, че съществуват няколко нетипични фактора, които успяват да
Коментари Харесай

Ако притежавате дори и една от тези черти, то значи сте по-умни от останалите

Знаете ли, че съществуват няколко нетипични фактора, които съумяват да повлияят на интелекта на човек? Не става въпрос за образованието, което имате, нито това какъв брой книги сте прочели. Информацията в днешната публикация ще ви разкрие кои са тези няколко фактора, успяващи да подскажат за нас, че сме по-умни и по-идейни от останалите.

Ето ги и тях:

Вие сте най-голямото дете в фамилията

Твърди се, че най-големите деца в фамилията са и най-умни. Това се дължи на вниманието, което родителите са им отдавали, до момента в който те порастват. Грижите и времето, което майката и бащата отделят за първото дете в фамилията, спомагат за развиването на капацитета му.
Зодиакалните знаци, които са с необикновен разсъдък!
Всеки друг човек има и разнообразни равнища на просветеност и мъдрост в себе си, само че също по този начин някои зодиакални знаци съумяват да изпъкнат...
Прочети повече
Вие сте затворен човек

Децата гении нормално са интроверти, които не обичат да споделят възприятията и страстите си с останалите. Те сами претърпяват нещата, които им се случват в живота. Счита се, че точно по-затворените персони са с по-богата езикова просвета.

Левичари сте

Левичарите запомнят по-бързо от останалите. Те попиват новата информация по-лесно и паметта им е отлична. Освен това са извънредно изобретателни персони и имат сериозно мислене.
Тайната на интензивността: от какво се нуждае вашият мозък
Как можете да предотвратите деменция и да подобрите здравето на мозъка си? Включете в диетата храни, съдържащи витамин В6. Без витамин...
Прочети повече
Имате незаменимо възприятие за комизъм

Знаете ли, че интелектът и възприятието за комизъм вървят ръка за ръка. По-забавните хора са доста по-креативни от останалите.

Заспивате в ранните часове на деня

Оказва се, че хората, които стоят до късно вечер, са по-умни от останалите. Именно те са с по-силно изразено аналитично мислене.

Ако притежавате най-малко една от тези черти, то значи има защо да се чувствате горди със себе си. Вие сте умна и изобретателна персона!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР