Знаете ли, че около 15-20% от населението се считат за

...
Знаете ли, че около 15-20% от населението се считат за
Коментари Харесай

5 важни урока за чувствителните хора

Знаете ли, че към 15-20% от популацията се смятат за мощно чувствителни? Това е забележителна част от популацията и тя не може да се преглежда като „ изискване “.

Много хора гледат на сензитивните хора като недостатък или спънка, тъй като не се побират в публичните правила на настоящото общество.

Напротив, сензитивните хора са по-добри, по-състрадателни, склонни са да простят повече, а постоянно и са по-подвижни.

Чувствителните хора имат вяра, че нещата могат да бъдат по-добре и работят интензивно, с цел да реализиран това. Трудно е да видите страдалчество в сензитивния човек без той да се опита да облекчи болката, да видите тъга без да изрази любовта си и да видите предизвикателство без проблем за решение.

Съпричастността в естеството на сензитивния човек постоянно е невидимо за множеството и като такива, те са постоянно подценявани или неразбрани.

Чувствителните хора постоянно дават от своето време и сила, че те не помнят да се грижат за себе си. Това е вродено качество, което може да бъде мъчно да се съпротивлявате с външните въздействия, за основаване на тези упования ето по какъв начин би трябвало да се работи:

ЗА ДА ПОСТАВИТЕ НЕЩАТА В ПЕРСПЕКТИВА ТУК СА 5 ГОЛЕМИ УРОКА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ ХОРА:

1.Приемане и надзор на вашите прочувствени отговори.

Чувствителните хора виждат света по друг метод и с тази визия идва огромна власт и отговорност. Защото считаме, че това, което другите усещат, ние постоянно считаме, че сечувстваме морално задължени да помогнем и да реагираме с по-големи страсти и по-бързи дейности. На повърхността това наподобява да е нещо положително, възхитителна линия.

Има доста провокации с реакгирането на обстановката в разгара на нараснала страст. Другото лице може да не желае помощ, ние може да не успеем да се предоставим подобен тип помощили може да предложим помощ, която има възможност да нанесе щета в сравнение с доброта към тях или нас.

Това не е за желанието за помощ; Това е за разбирането на същинската същина на всяка обстановка отвън прочувствената връзка, която се усеща. Отделете време да помислите логияно и прочувствено преди да скочите в деяние. Знам целия свят не може да бъде избавен без значение какъв брой доста старания поставяме. Отговорността идва в избора на нашите рационални реакции.

2.Слушайте и се доверявайте на вътрешния си глас, с цел да се предпазите.

Чувствителните хора имат мощна вътрешен глас, която идва от нараснала осведоменост за това какво се случва към нас. За страдание обаче, не постоянно обръщаме внимание н това, което ни споделя вътрешния ни глас.

Тъй като нашият темперамент е високо сензитивен ние сме склонни да бъдем по-доверчиви и по-склонни да взимаме думата от хората. Има хора, които ще се възползват от това и това и тъкмо за това слушането на нашият интуиция е толкоз значимо.

Това е този вътрешен източник на мъдрост, който ни защищава и предизвестява да стъпваме деликатно. Като чувствителни хора ние сме толкоз фокусирани върху подпомагането, което постоянно ни кара да подценяваме предупредителните знаци, което нашето вътрешно управление ни обезпечава. Обърнете внимание на вътрешната си вътрешен глас, когато сте в предпочитание да помагате на другите. Това ще ви помогне да помогнете на себе си, което е по-добре да оказваме помощ на другите позиции.

3.Останете фокусирани върху неща, които в действителност имат значение.

Защото ние сме толкоз осведомени и абсорбираме огромна част от силата, която ни заобикаля и е елементарно да изгубим фокус и да вземем проблемите на други хора, както в случай че те са наши лични. Важно е да останем фокусирано върху нешата, които първо са от голяма важност в живота ни и да избегнем свръх ангажираността да ни смаже.

Ние прибързваме да кажем „ Да “, само че при съзерцанието може да осъществяваме, че не сме най-хубавия човек за тази задача. Това може да докара до малко усложняване и преосмисляне на ситуацията до точката, че тя става нездравословна за нашите отговорности. Урокът тук е да не слагаме първо като приоритет помощта, когато има смисъл и да намерим други запаси когато е належащо.

4.Да бъдеш сензитивен не е същото като да си слаб.

Хората, които не са толкоз чувствителни, поясняват нашата дарба като уязвимост. Истината е, че лишава доста вътрешна мощ да се чувстваш в непрекъсната наслада, горест и даже инфаркти на тези към нас. Това не е тежест, ние избираме този подарък с който ние сме натоварени.

Ключът към потреблението на нашия подрък, за и в услуга на другите е да разчитаме на тази вътрешна мощ. Тя е тази мощ, която ни оказва помощ да останем мощни от интернализиране на силата, която е толкоз елементарно за нас да поемем. Това ни дава кураж да използваме силата, с цел да внесем във Вселената назад берекет и позитивност.

5.Бъдете смели и продължавайте да живеете от достоверната истина.

Най-големият урок за чувствителни хора е да не споделяте с другите, които може да не схванат вашия подарък. Често е по-лесно да скрием нашата сензитивна страна, в сравнение с да бъдем съдени за нея. Продължете да живеете във вашата истина и се гордейте с вашата чувствителнаприрода. Е коир сме ние, и Вселената се нуждае от нас, от това да го споделим. Това ще сътвори по-нежен, благ и спокоен свят.

Винаги помнете, да бъдеш чувтвителен е подарък и даже най-големите дарове могат да бъдат тежест в пъти. Запомнете тези уроци с цел да сте заземени в същинската ви същина като чест за себе си и с цел да ви служи добре вашия подарък.

инфо: evolife.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР