Знае се, че мадам са бивши жрици на любовта минали

...
Знае се, че мадам са бивши жрици на любовта минали
Коментари Харесай

Българки държат Улицата на проститутките в Брюксел

Знае се, че „ мадам ” са някогашни жрици на любовта минали в пенсия, само че към този момент има по-различен профил на съдържателките на обществени домове. Оказва се обаче, че нашенки държат в Брюксел на Улицата на проститутките, твърди Нова тв.

Докато европейските служители коват наставления, девойки най-вече от България и Румъния законно проституират. Кои са тези, на които девойките споделят „ мадам ”?

Те не са някогашни проститутки, а обикновено изглеждащи дами на междинна или над междинна възраст. Самите те настояват, че са елементарни чистачки, макар че от време на време службите се усъмняват в това.

След интервенция в Тутракан се оказва, че българки са междинното мениджърско равнище в бизнеса с жива плът. Това е забележимата част на организацията, а невидимата продължава да бъде сутеньорът, а най-високата част са към 60 души, които имат публикуван лиценз, че имат право да употребяват въпросните здания за обществени домове.

Те са главно албанци с белгийско поданство. От полицията и прокуратурата в Брюксел отхвърлят да приказват пред камерите на Нова тв, откакто в началото са изразили такова предпочитание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР