Зловещ новогодишен сюрприз! С тези думи Ваня Вангелова описва ужаса,

...
Зловещ новогодишен сюрприз! С тези думи Ваня Вангелова описва ужаса,
Коментари Харесай

Зловещо! Ето как се справят с бездомните кучета в Борилово

Зловещ новогодишен сърпрайз! С тези думи Ваня Вангелова разказва ужаса, на който се натъква в първите дни на 2018-а година, научи Burgas24.bg. 
В старозагорското село Борилово тя открива две обесени и четири отровени кучета. По думите й, кметът на селото Петър Койчев стартирал тезата, че бездомните кучета нямали място в Борилово.
"Разпространете, дано цяла България да чуе какви хора я обитават! Това не трябва повече да се случва в България! Предлагам общини и обитаеми места, където се случва такова закононарушение, да бъдат глобени уместно. Ще прибавя и изчезналите кучета от квартал "Железник ", които не са малко. Повече от 10 са тези, които знам, а тези, които не зная... Става дума за закононарушение от огромен мащаб ", безапелационна е Вангелова.
Жената към този момент е дала показания в полицията и осведоми, че един от основните очевидци се е отметнал изненадващо в последния миг.
"Подозирам, че кметът има пръст в неговото дезертиране. Много съм разочарована, че в България няма същински индивиди, същински мъже! Сърцето ми е разрушено, само че няма да спра, до момента в който тази война не спре ", акцентира Ваня.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР