Поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева се

...
Поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева се
Коментари Харесай

Бони загуби в Hell`s kitchen, отмъкнаха й победата в последния момент

Поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева се изправиха една против друга за финален конфликт в звездния край на " Хелс китчън " 6

В последните седмици напрежението сред двете амбициозни дами се усилваше и всяка от тях беше твърдо решена да потвърди себе си като завоюва купата " Най-добър готвач измежду звездите ", която предходната година сграбчи инфлуенсърката Виктория Капитонова.

Тази година купата сграбчи Гърдева, макар че съгласно множеството почитатели на кухнята на пъкъла, успеха на Бони била в забрадка вързана и доста от тях се отказали от предаването още когато разбрали, че певицата изобщо отива на край.

Почитателите на " Хелс китчън " бяха уверени, че победителката към този момент била ясна и, че попфолк певицата била сложена в по-благоприятно състояние по отношение на другите от началник Виктор Ангелов... това обаче, не се оказа истина.

" То е ясно през цялото време, че Бони ще завоюва ", обади се почитател няколко часа преди огромния край.

" Така ще го нагласят, че Бони да завоюва.... ", написа различен фен.

 На церемонията участваха звездни посетители, миналогодишни участници, съотборници от Златния тим, а оценката дефинираха 4-ма топ шефа, дружно с началник Ангелов.

 Двамата готвачи, които ще се борят за успеха в огромния край на Hell`s Kitchen са надареният Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Големият любовник Димитър напусна кухнята на Ада вечно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР