Златното момиче Цвети Стоянова се завърна с гръм и трясък.

...
Златното момиче Цвети Стоянова се завърна с гръм и трясък.
Коментари Харесай

Цвети Стоянова се завърна с гръм и трясък! Пробива в...

Златното момиче Цвети Стоянова се завърна с гръм и тропот. Бившата състезателка от ансамбъла по художествена гимнастика взе участие във видеоклипа на парчето на Константин - " 107 дни ", написа Блиц. 

Стоянова на драго сърце се навила да бъде основно настоящо лице в продукцията. Това се схваща и от обявата й в обществената мрежа, където хубавицата сподели фрагментите и трогна другари и почитатели.

``
реклама

Цвети има основна роля в клипа, в който стои пред отворен прозорец и по-късно изчезва, върти огньове и пребива с бич артиста, който очевидно страда по нея...  

Припомняме, че гимнастиката направи опит за самоубийство през лятото на 2016 година, когато полетя от шестия етаж на жилищен блок в столицата. 

" Скъпи другари, желая да ви показва клипа към една ария, чиято концепция е доста персонална за мен и пристигна в най-подходящия прочувствен миг от живота ми. Точно по тази причина на драго сърце одобрих да вземам участие. Във всичко, което върша, постоянно влагам цялото си сърце, по тази причина и най-после частичка от него остава там...  Благодаря за поканата, както и на целия прелестен екип за отношението и професионализма, а на Константин се оправдавам за несъзнателно породената болежка по време на фотосите, само че считам, че си струваше... Пожелавам ви прелестно гледане, уповавам се да разберете вярно посланието на клипа и да успеем да докоснем и вашите сърца ", написа Цвети Стоянова в обществената мрежа, като обявата й към този момент е събрала близо 8000 лайкове.



" Със сълзи от наслада благодаря на всички сътрудници и другари за поддръжката, обичам ви! На Цвети Стоянова благодаря за невероятната храброст и професионализъм ", написа Константин. 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР