Златка Димитрова нажежи страстите на плаж Каваци в Созопол, видя

...
Златка Димитрова нажежи страстите на плаж Каваци в Созопол, видя
Коментари Харесай

Черната Златка остави без дъх мъжете - slava.bg

Златка Димитрова нажежи пристрастеностите на плаж Каваци в Созопол, видя кореспондент на Телеграф. Изкусителката, която през студените месеци извая фитнес тяло, се забавлява край брега на морето, като престоят й там ще се удължи до октомври. От години насам Златка прекарва лятото в известния курорт. Винаги избира първа линия на плажа, само че не от суетност, а за улеснение, защото компания и прави Миро младши. Докато малчуганът си играе с вълните, Димитрова лежи на пясъка без чадър и шезлонг. Тя прекарва близо три месеца в годината там и по тази причина не се изкушава да залага на улеснения, чиято цена генерира скок.
 undefined

Любопитна детайлност е, че за разлика от множеството лица на българския шоубизнес, моделката избира безусловно натурална визия, без грим, вързана коса и състезателен бански.

 undefined

Впечатление прави и тялото, което направи благодарение на някогашния си другар - инструкторът Кирил Танев. Това е една от аргументите да не оставя доста на въображението, залагайки на прашки и горно с по-открито деколте.

 undefined
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР