Жена е завела дело, твърдейки, че полицията я е закопчала

...
Жена е завела дело, твърдейки, че полицията я е закопчала
Коментари Харесай

Лицето на мама, покрито с ухапани мехури, след като ченгетата й сложиха белезници „с лицето надолу в купчина огнени мравки“

Жена е завела дело, потвърждавайки, че полицията я е закопчала с белезници и я е държала в легло от огнени мравки, оставяйки лицето й покрити с безчет ухапвания с мехури.

Тейлър Роджърс съди град Санта Фе, откакто беше задържана през 2021 година Кадри от бодикамера, споделени с KHOU 11 News, демонстрират по какъв начин Роджърс крещи „ Мравки са по лицето ми, мравки се качват по лицето ми, апелирам “, защото тя беше на земята с белезници.

„ Как можете да извършите това? “ чува се да пита тя. „ Мравки са по лицето ми! Моля, пуснете! ”

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

„ Тейлър Роджърс беше спрян от полицията на Санта Фе без причина, хвърлен на земята право в легло от огнени мравки в средата на денем и по-късно държани там, до момента в който крещят “, сподели Рандал Калинен, юрист по цивилен права, на конференция на 11 май.

Той добави, че е открито, че служителите на реда са работили вярно по време на случая. Изображенията на Роджърс я демонстрират покрита с ухапвания по врата, гърдите и раменете за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР