Зинедин Зидан има желание да се завърне към треньорството, след

...
Зинедин Зидан има желание да се завърне към треньорството, след
Коментари Харесай

Само три клуба могат да заинтригуват Зидан

Зинедин Зидан има предпочитание да се завърне към треньорството, откакто към този момент две години е без работа след раздялата си с Реал Мадрид. 50-годишният французин обаче не счита да поеме който и да е тим, твърди " Атлетик ". Той се надяваше да размени Дидие Дешан отпред на националния тим на Франция, само че това не се случи, а актуалният селекционер подписа нов контракт с федерацията. Така пред Зидан остават три варианти - Реал Мадрид, Ювентус и Марсилия.

Оказва се, че Зизу сега не демонстрира интерес да води различен тим, друг от въпросните три. Той е имал оферти от клубове от Премиър лийг, само че бързо ги е отхвърлил. Френският експерт избира да работи в клубове, които са близки на сърцето му.

Зидан към този момент работи в Реал, където в действителност мина цялата му треньорска кариера досега. На " Сантиаго Бернабеу " той реализира и съществени триумфи, като донесе 3 трофеи от Шампионската лига и 2 в Ла Лига. В момента Карло Анчелоти наподобява непреклонен на поста си, само че италианският експерт към този момент се замисля за пенсиониране, тъй че не е изключено Зизу да го размени през лятото.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В Ювентус тематиката за треньорска промяна е най-дискутирана. Столът на Масимилиано Алегри се клати от много време, само че към този момент експертът оцелява. Ситуацията обаче може и да се промени през лятото, изключително в случай че Зидан даде индикация, че е подготвен да заеме мястото му.

В Марсилия все още Игор Тудор се оправя сносно и възможностите за негово уволняване в скоро време наподобяват минимални. Всичко обаче зависи от представянето на тима до края на сезона.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР