Докато 46-годишният каза, че обича, когато шегите са за мен“,

...
Докато 46-годишният каза, че обича, когато шегите са за мен“,
Коментари Харесай

Том Брейди се зарича да бъде „по-добър родител“ след развода на Netflix

Докато 46-годишният сподели, че „ обича, когато шегите са за мен “, господин Брейди сподели пред The ​​Pivot Podcast, че „ не е не одобрявам метода, по който се отрази на децата ми ".

" Това е най-трудната част, като горчиво-сладкия аспект, когато правиш нещо, което смяташ за еднопосочно, и тогава внезапно осъзнаваш, че " аз не бих направил това още веднъж " заради метода, по който в действителност се отрази на хората, на които държа най-вече на света ", сподели той.

" Това те прави в някои връзки по-добър родител, който минава през това, тъй като от време на време си доверчив, или малко си приличаш „ о, по дяволите “.

Брейди има две деца – Бенджамин, на 14, и Вивиан, 11 - с Бюндхен. Той също по този начин е татко на трето дете, 16-годишния Джон, от актрисата Бриджит Мойнахан, с която излизаше до 2006 година

Г-н Харт, който беше хазаин на специфичното събитие, даде началото на делото, като загатна за тяхната разлъка, казвайки: „ Самият живот е това, което заслужавате, тъй като не сте имали избор.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР