Земеделският министър Румен Порожанов депозира молба до КПКОНПИ цялата информация

...
Земеделският министър Румен Порожанов депозира молба до КПКОНПИ цялата информация
Коментари Харесай

Порожанов поиска от КПКОНПИ да публикува цялата му декларация

Земеделският министър Румен Порожанов подава молба до КПКОНПИ цялата информация от декларацията му за 2017 година да бъде оповестена на уеб страницата на комисията.
Министърът на земеделието подава в петък заявление до КПКОНПИ, с което желае да се разгласяват всички данни от хартиения притежател на подадената от него декларация за 2017 година, включително и данните на брачната половинка му.

Вчера стана ясно, че КПКОНПИ е направила инспекция на всички декларирани данни от министъра на земеделието Румен Порожанов, в това число и за лицето за което заявява, че се намира във фактическо общуване на брачен начала. Проверката е завършила с отчет за противоречие, се споделя в известие оповестено на уеб страницата на Комисията.

Днес министърът на земеделието и храните показва, че при попълването на декларацията на стр. 2 не е направена отметка за нито едно от посочените условия: съществуване на фактическа разлъка, не живее дружно със брачната половинка си и няма общо домакинство, фактическо общуване на брачен начала.

Предвид неналичието на отметка в посочените нагоре колони, механичното преместване на ЕГН-то на брачната половинка му от миналата колона, не дава отговор на действителното състояние и не следва да се смята за отвращение за издание на информация по отношение на лице, с което се намира във фактическо общуване на брачен начала, написа в известие от Министерство на земеделието и храните.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР