Зеленооката Емануела на няколко пъти е признавала, че не й

...
Зеленооката Емануела на няколко пъти е признавала, че не й
Коментари Харесай

Направи го: Емануела показа мъжа до себе си! (и му се обясни - СНИМКИ отпреди минути)

Зеленооката Емануела на няколко пъти е признавала, че не й върви във връзките и любовта. Мъже и мераклии, несъмнено, не й липсват, само че кой знае за какво всякога всичко завършва с тропот и скандал. Последната й такава връзка беше с Мартин Николов - Елвиса, а преди него с Митко Динев, който е и татко на дребния й наследник.

Нещо повече - въпреки с Елвиса да не са дружно от дълго време, преди седмица Емануела пропищя от него и призна, че той продължава да й изпраща обидни и ревностни известия. " Отърване няма! Този мъж вижда призраци на всички места и ме следи, все едно съм му гадже. А аз не съм и то от дълго време ", обясняваше Емануела.

Днес, безусловно преди минути, тя се реши да покаже най-обичания и правилен мъж, който има до себе си и с който твърди, че в никакъв случай няма да си изневерят. Сигурни сме, че тук може и да познае, тъй като въпросният се оказа Цецо Андреев - гримьорът.

Двамата с Ема са повече от близки и той знае всичките й секрети, в това число и дали има нов човек в живота й сега. Преди време обаче, до момента в който бяха във Вип Брадър, двамата си насочиха много обиди и хапливи реплики. Последва помиряване и очевидно от този момент с Цецо са неразделни.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР